Innovation Projects is er niet alleen voor de medewerkers van Info Support. Ook IT-studenten bieden wij graag de kans om de ideeënwedstrijd op de voet te volgen of om samen met Info Support zelf te innoveren. Zo is er de mogelijkheid om live aanwezig zijn bij verschillende events of kun je één van de innovation pitches oppakken als afstudeeropdracht.

Innovation events

De verschillende events van Innovation Projects geven niet alleen een goed beeld van de innovatieve cultuur van Info Support, maar ook van onze medewerkers, vakgebieden en projecten. Ben jij je aan het oriënteren op een carrière in de IT? Dan is dit de uitgelezen kans om te kijken wat Info Support jou te bieden heeft.

Momenteel is de vierde editie van Innovation Projects in volle gang. Het volgende event staat op het programma:

Innovation House – Medio januari 2017

Op woensdag 7 december is Raimond Brookman met zijn pitch ‘Digital Lab Assistant’ tijdens de Dragons’ Den gekroond tot winnaar van de vierde editie van Innovation Projects. Raimond gaat vanaf maandagmorgen 6 februari twee weken in het Innovation House aan de slag om zijn idee met een Topteam te realiseren.

Kom jij in januari langs bij Info Support om je in het Innovation House te laten informeren en inspireren? Naast dat je een goed beeld krijgt van hoe innovatie er in de praktijk uitziet, is het een mooie kans om te kijken wat Info Support jou te bieden heeft.

Afstudeeropdrachten

Natuurlijk hoopt elke deelnemer aan Innovation Projects op een plekje in het Innovation House. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en vallen gaandeweg meerdere innovatieve of grensverleggende ideeën af. Iedere editie weer zitten hier ideeën tussen die interessant zijn voor Info Support, onze klanten of die een positieve impact hebben op de wereld waarin wij leven. Het is natuurlijk zonde als daar niets mee wordt gedaan en daarom worden de afgevallen pitches omgevormd tot interessante en afgebakende afstudeeropdrachten, waar jij als IT-student mee aan de slag kunt!

Op dit moment is de volgende opdracht nog beschikbaar:

Alle afstudeeropdrachten vind je op de Info Support Carrièresite.