Hoe ontstaan die innovaties nu in de praktijk en hoe zorg je ervoor dat je continu blijft innoveren? Bij Info Support geloven we dat dit pas mogelijk is als het zit ingebakken in de bedrijfscultuur en medewerkers continu nadenken over hoe dingen beter en vooral slimmer kunnen. Met Innovation Projects dagen wij medewerkers uit om creatieve, vernieuwende en baanbrekende ideeën te ontwikkelen die ook werkelijk uitvoerbaar en waardevol zijn voor onze opdrachtgevers.

Innovation Events

Innovation Projects bestaat uit verschillende events die samen zorgen voor een vruchtbare voedingsbodem waar innovatieve ideeën van medewerkers de vrijheid krijgen om echt tot bloei te komen. Om ervoor te zorgen dat ook onze klanten voordeel hebben van deze ideeën, nodigen we u graag uit om u tijdens deze events te laten informeren en inspireren.

Momenteel is de vierde editie van Innovation Projects in volle gang. Het volgende event staat op het programma:

Innovation House – Medio januari 2017

Op woensdag 7 december is Raimond Brookman met zijn pitch ‘Digital Lab Assistant’ tijdens de Dragons’ Den gekroond tot winnaar van de vierde editie van Innovation Projects. Raimond gaat vanaf maandagmorgen 6 februari twee weken in het Innovation House aan de slag om zijn idee met een Topteam te realiseren.

U bent van harte uitgenodigd om in januari langs te komen bij Info Support om u te laten informeren en inspireren in het Innovation House.